Thuis

Torre Nova: rust, ruimte en comfort. Op ons landgoed bent u thuis in het echte Spanje. Ontbijten met vers stokbrood van de dorpsbakker, de deuren wijd open... Een wandeling door het groen, een verkoelende duik in het zwembad... Tapas met een goed glas lokale wijn en dineren in eigen tuin...

Een weldadige rust. De kleinschaligheid van ons vakantieverblijf staat er garant voor.

De villa en de appartementen

Torre Nova is een Catalaanse villa, in 1900 gebouwd door de Markies van Gironella. Het landgoed grenst aan de ene kant aan het historische dorpscentrum van La Torre de Claramunt en aan de andere kant direct aan de natuur. De in 2010 grondig gerenoveerde villa telt 7 grote monumentale vakantieappartementen: een appartement voor 2-3 personen, vijf apartementen voor 4-5 personen en een appartement voor 6-7 personen, op de begane grond, eerste of tweede verdieping. Er is ook een appartement voor 2-3 personen in de tuin.

Bekijk de appartementen hier

De tuin en het zwembad

De grote tuin biedt alle ruimte om te wandelen of te ontspannen op de terrassen en gazons. Lekker in de zon of een schaduwrijk plekje, zoals de pergola's waar je heerlijk kunt lezen, een spelletje spelen of buiten eten. Voor afkoeling wacht het royale zwembad van 15 bij 5 meter, verwarmd middels zonneenergie en gevuld met water uit onze eigen bron: puur natuur! Er is ook een ping pong tafel, badminton, jeu de boule, een schaak- en damtafel en een speeltuintje.

Locatie

Torre Nova ligt in een groene, bosrijke streek op 55 kilometer van Barcelona. Er is een uitstekende snelwegverbinding met Barcelona en het vliegveld (tolvrij) en de vliegvelden van Girona en Reus (tolweg). In 30 minuten zit je heerlijk op het strand van Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Salvador of Coma Ruga. De magische berg Montserrat en de wijnstreek de Penedès, bekend om zijn cava, liggen op 15 minuten. Kortom, Torre Nova is een ideale uitvalsbasis voor een gevarieerde vakantie in Catalonië.