Reserveren

Op de pagina 'Beschikbaarheid' kunt u de beschikbaarheid per appartement zien. U kunt reserveren via email, telefoon of skype door ons het gewenste appartement, de periode en het aantal gasten door te geven. U ontvangt dan zo snel mogelijk per email een bevestiging.

RESERVEER: info@torre-nova.com +34 674 422 179      Skype via de knop rechts

Een boeking of de aanvraag van een optie (drie dagen) is definitief na bevestiging van onze kant.

Als er een rechtstreekse aanvraag komt voor hetzelfde appartement in dezelfde periode zullen wij u dat meteen laten weten. U heeft dan de mogelijkheid om het verzoek in een boeking of een optie (drie dagen) om te zetten. Bij ontvangst van een definitieve boeking via een touroperator is dit helaas niet mogelijk. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Reserveringsvoorwaarden

Na ontvangst van uw reservering sturen wij u een reserveringsbevestiging met betaalgegevens. U kunt per bank of via PayPal betalen. Uw reservering is definitief als minimaal 50% van de huursom door ons ontvangen is. Het restant dient u uiterlijk 45 dagen voor het verblijf over te maken. Als u binnen 45 dagen voor het verblijf reserveert, verzoeken wij u de volledige huursom over te maken.

Waarborgsom

We behouden ons het recht voor om een borg van € 250 te vragen, te voldoen bij aankomst (contant, PayPal of creditcard). Wij vertrouwen er op dat u uw appartement en de gemeenschappelijke voorzieningen met zorg behandelt. Als er toch een ongelukje gebeurt, verzoeken wij u vriendelijk om dit aan ons te melden. Eventuele schade dient door u vergoed te worden. De borg wordt bij vertrek geretourneerd.

Wijziging en annulering van uw reservering

Tot 45 dagen voor aanvang van uw verblijf kunt u, als er beschikbaarheid is, uw reservering wijzigen.

Annulering van uw definitieve reservering is mogelijk via telefoon (+34 67 44 22 179), Skype (torrenova.espana) of email (info@torre-nova.com). De volgende annuleringskosten worden in rekening gebracht (ook als de totale huursom nog niet betaald is):

  • 14 dagen na reservering tot 45 dagen voor aankomst: 10% van de totale huursom
  • 45 tot 28 dagen voor aankomst: 50% van de totale huursom
  • 28 dagen tot 7 dagen voor aankomst: 80% van de totale huursom
  • 7 dagen voor aankomst tot de dag van aankomst: 100% van de totale huursom

De annuleringskosten worden verrekend met de vooruitbetaalde huursom. Als het gereserveerde appartement voor dezelfde periode alsnog wordt verhuurd vergoeden wij u de annuleringskosten verminderd met € 100.