Aanbevolen

Couleur locale

Het groene achterland van Barcelona toont een verrassend ander gezicht van Catalonië. Hier, ver van het massatoerisme, wordt het dagelijks leven bepaald door hele andere wetten dan u in Noord-Europa gewoon bent. Eten is de rode draad door de dag. De keuken is tot laat open en het is niet ongebruikelijk om pas tegen elven te gaan dineren, ook met kleine kinderen. Lokale tradities en festiviteiten brengen mensen samen en zorgen voor veel levendigheid.

De Catalaanse keuken

In de directe omgeving van Torre Nova kun je voortreffelijk Catalaans eten. Van authentiek en eenvoudig tot klasse restaurants: hier onze favoriete adressen in de omgeving.

Lees meer...

Tradities en feesten

Catalonië heeft een rijke cultuur en goedbewaarde tradities. Speciaal de zomerfeesten, Festa Major, brengen mensen samen in muziek, dans, eten en vuurwerk. Een voorproefje.

Lees meer...

Dagtrips

In de omgeving van Torre Nova is van alles te zien en te beleven. Door de centrale ligging in Catalonië is het een perfecte uitvalsbasis voor bijzondere dagtrips. Hier een aantal suggesties.

Lees meer...

Sportief

Voor sportieve actie is de variatie groot: zwemmen, wandelen, fietsen/mountainbiken, hardlopen, golf, tennis, padel, paardrijden, abseilen, karten en meer...

Lees meer...